Eiendomsmegler MNEF  - 30 års meglererfaring
Ellen C Borgenheim
 
ELLEN C BORGENHEIM er eiendomsmegler MNEF og har mer enn 30 års erfaring fra eiendomsmegling og eiendomsrelaterte områder.  Jeg startet som oppgjørssjef i 1974 og ble statsautorisert eiendomsmegler i 1978.  Siden da har jeg vært fagansvarlig/daglig leder og aktiv eiendomsmegler og drev i 1986-2000 eget meglerforetak i Oslo i Regjeringskvartalet. Jeg er fagdommer og skjønnsmann for de ulike rettsinstanser i Oslo Tinghus. De seneste år har jeg påtatt meg diverse oppdrag for eiendomsbransjen innenfor områdene salg, fagansvar, opplæring, oppgjør og administrasjon.
 
EIENDOMSMEGLING FOR FULL MUSIKK:
Jeg kan glede gamle og nye kunder med at jeg nå er tilbake i eiendomsmegling på fulltid og ønsker tidligere kunder hjertelig velkommen tilbake og gleder meg også til å møte alle dere jeg ikke har hilst på enda!

Jeg har i alle år basert min virksomhet med fokus på at kundenes behov kommer først.  Som et resultat av dette kommer en høy andel av mitt salg fra tidligere kunder som enten har kjøpt/solgt hos meg eller har blitt anbefalt å bruke mine meglertjenester.
 
Og til dere alle - tidligere som nye kunder: 
Jeg gleder meg til å gi deg meget god service og det beste resultatet. 
Det er jo i budgivningen det avgjøres - hvilket toppresultat boligen din oppnår.Og da lønner det seg å bruke en megler med ekspertise og erfaring for prosessene.
Du og ditt boligsalg fortjener ikke mindre!
 
La min solide errfaring med boligsalg også komme deg og ditt boligsalg til gode.
 
 
Telefon: 41 37 60 00