Eiendomsmegler MNEF  - 30 års meglererfaring

Din erfarne eiendomsrådgiver

Et sterkt engasjement og 30 års eiendomserfaring får du hos meg.
 
Eiendomsbransjen har vært mitt fagfelt gjennom 30 år. Jeg er utdannet eiendomsmegler, har drevet min egen eiendomsmeglerforretning en årrekke og har hatt/har ulike styreverv i eiendomsselskap og har bl.a. verv som fagdommer ved Oslo Tinghus/Borgarting Lagmannsrett.

De  seneste årene har jeg avsluttet "tradisjonell eiendomsmegling" og gått over i virksomhet som eiendomsrådgiver og ressursperson for privatpersoner og selskaper som trenger en hjelpende hånd i sine eiendomssaker.

Jeg har erfaring fra salg av alt fra 1-roms leiligheter, villaer, fritidseiendom og tomter til større utbyggingsområder og næringseiendom.  Og har gjort dette i 30 år.

SELGE BOLIG SELV PÅ NETTBASERTE KONSEPTER?
Til deg som skal selge bolig og ønsker å benytte deg av en av de mange nettbaserte "selg-bolig-selv-pakkene", kan jeg bistå deg i den fasen du kanskje opplever som uoversiktelig i all egeninnsatsen som selger skal gjøre selv og det ansvaret som en selger skal påta seg i slike konsepter.


SEKSJONERING - FORRETNINGSFØRSEL/LEDELSE:
Seksjoneringserfaring av alt fra 2-mannsboliger til større bolig- og næringsbygg.
Forretningsførererfaring for boligselskap og styreledererfaring for ulike selskap.
Jeg påtar meg oppdrag innenfor seksjonering/reseksjonering og forretningsførsel for eiendomsselskaper i tillegg til generell eiendomsrådgivning.


BUDGIVNING - RÅDGIVNING/BISTAND:
Mange etterspør rådgivning i forbindelse med boligkjøp og ønsker bistand til budgivning. Jeg påtar meg oppdrag for boligkjøpere i kjøpsprosessen og budgivningen


 

Velkommen!
 
Kontakt meg på e-post: her


"Skal selge selv - trenger råd": her

Telefon: 41 37 60 00