Eiendomsmegler MNEF  - 30 års meglererfaring
Selge bolig selv på nettbasert konsept?

Til deg som skal selge bolig og ønsker å benytte deg av en av de mange nettbaserte "selg-bolig-selv-pakkene", kan jeg bistå deg i den fasen du kanskje opplever som uoversiktelig i all egeninnsatsen som selger skal gjøre selv og det ansvaret som en selger skal påta seg i slike konsepter.

Det kan være et minefelt å gjøre salgsjobben på egenhånd dersom man ikke har tilstrekkelig med kompetanse. Du som selger har ansvaret for å innhente all informasjon om boligen og ikke minst kontrollere opplysningene og videreformidle disse til kjøper. Spesielt når budgivningsprosessen pågår er det fort gjort å trå feil for en uerfaren boligselger.

Ønsker du råd/bistand rundt en slik prosess, kan du overlate mye av selgers egeninnsats til meg. Når du gir meg salgsfullmakt på din bolig slipper du unna mye ressursbruk selv, og sikrer deg at tingene gjøres riktig i salgs-/kontraktsfasen.

Hver eneste salgsfullmakt hos meg blir behandlet med det engasjement og omsorg som om det var min egen bolig som skulle selges.
 
Ser frem til å gjøre en topp jobb også for deg når du skal selge boligen din selv.Velkommen!
 

eller fyll ut skjema


Telefon: 41 37 60 00