Eiendomsmegler MNEF  - 30 års meglererfaring

Salgsoppdraget

Du har flere valg når du overlater alt av boligsalget ditt til profesjonelle.

1.   Salgsoppdrag til et tradisjonelt eiendomsmeglerfirma - se gule sider
2.   Nettporteler tav meglere som tilbyr "selg-bolig-selv"-konsepter.

Det er det siste alternativet jeg tilbyr assistanse på.  Selv har jeg jobbet som eiendomsmegler i mange 10-år, og vet at et selg-selv-konsept kan være utmerket - forutsatt at selger har kompetanse til å selge selv.

Jeg kan gjøre mye av egeninnsatsen for deg i et "selg-bolig-selv"-konsept.  Og så får du fordel av min 30-års erfaring fra boligsalg samtidig.  Jeg blir din salgsfullmektig, også på budgivning, og du nyter godt av all min erfaring!

De  fleste boligselgere ønsker ikke å bruke tid og krefter på å gjøre salgsjobben selv og alt som det medfører av tidsforbruk, behov for ekstra kunnskap og ansvar.  De fleste som har kjøpt/solgt flere boliger tidligere synes også det er absolutt ryggest å bruke en erfaren bransjepersjon til dett.  Overlat alt til meg i form av en Salgsfullmakt.
 
Dette er mitt fagområde.   En presentasjonsglipp kan koste deg dyrt, og en erfaren eiendomsperson vet hvordan alle detaljer i boligsalgsprosessen skal håndteres for å oppnå et supert resultat. 

Det er resultatet som teller!

Når du gir meg min salgsfullmakt vil jeg sørge for at alt går riktig for seg, ved at jeg er din salgsrepresentant i prosessen og ordner alle formaliteter på vegne av deg.  Salgsoppdraget blir tildelt nettmeglerkonseptet som overtar saken når kjøpekontrakt er skrevet med kjøperen og oppgjør/tinglysing skal skje.

Salgsoppdraget sørger jeg for blir undertegnet på riktige vilkår, og resten tar jeg meg av ved å gjøre salgsjobben for deg i henhold til salgsfullmakt.