Eiendomsmegler MNEF  - 30 års meglererfaring
Selge bolig?  
Ellen C Borgenheim har 30 års erfaring med eiendom og boligsalg

Det vanskelige meglervalget.
Det kan være et minefelt å gå ut i meglermarkedet uten bruk av kjentmann.
Mye ulik kvalitet der ute.Du som selger har ansvaret for å innhente all informasjon om boligen og ikke minst kontrollere opplysningene og videreformidle disse til kjøper. Spesielt når budgivningsprosessen pågår er det fort gjort å trå feil for en uerfaren boligselger.

Jeg kan hjelpe deg med å ta det valget for deg.

Kjenner meglermarkedet og forskjellen mellom gode og dårlige produkter.

Min yrkesbakgrunn gjennom 30 år er å ha den nøyaktige kunnskapen om hvilket meglerfirma og hvilken megler som er best på hva.  Og hvem du skal holde deg langt unna.

Jeg har drevet gen meglerirksomhet med ansatte meglere gjenno noen 10-år, deretter vært rådgiver for mange meglerforetak og opplæringsansvarlig for nye meglerforeak.

Litt usikker på om du orker/tør å gå i gang med alt som skal til for å innhente all lovpålagt salgsinformasjon, sørge for at salgsoppgaven er korrekt og ordne med alt som skal til for å få gjennomført god nettannonsering med visninger, budrunder, kjøpekontrakt og skjøte?

Dersom du velger å få hjelp til forberedelser og kvalitetskontroller som skal til  i et "selg-selv"-konsept, kan jeg hjelpe deg med dette. Jeg har 30 års erfaring fra eiendomsbransjen.

Gi salgsfullmakt til en erfaren bransjeperson med høy kompetanse og gjennomføringsevne.


Velkommen!
 
Kontakt meg på e-post: her


"Skal selge selv - trenger råd": her

Telefon: 41 37 60 00