Eiendomsmegler MNEF  - 30 års meglererfaring
Selge bolig?  Nettmegling
Ellen C Borgenheim har 30 års erfaring med eiendom og boligsalg

Med dagens internett-samfunn er det flere og flere boligeiere som ser seg om etter andre og nye måter å selge boligen sin på enn å forholde seg til en fulllpakkeløsning i et tradisjonelt eiendomsmegleroppdrag.

Det er utviklet mange nettbaserte selg-selv-løsninger. Selv har jeg noen favoritter blant dem, men det kan vi komme tilbake til.  En boligselger som vurderer et slikt konsept har sikkert allerede sjekket pris og rammebetingelser for slike konsepter. Les mer

Det kan være et minefelt å gjøre salgsjobben på egenhånd dersom man ikke har tilstrekkelig kompetanse. Du som selger har ansvaret for å innhente all informasjon om boligen og ikke minst kontrollere opplysningene og videreformidle disse til kjøper. Spesielt når budgivningsprosessen pågår er det fort gjort å trå feil for en uerfaren boligselger.

Litt usikker på om du orker/tør å gå i gang med alt som skal til for å innhente all lovpålagt salgsinformasjon, sørge for at salgsoppgaven er korrekt og ordne med alt som skal til for å få gjennomført god nettannonsering med visninger, budrunder, kjøpekontrakt og skjøte?

Dersom du velger å få hjelp til forberedelser og kvalitetskontroller som skal til  i et "selg-selv"-konsept, kan jeg hjelpe deg med dette. Jeg har 30 års erfaring fra eiendomsbransjen.

Gi salgsfullmakt til en erfaren bransjeperson med høy kompetanse og gjennomføringsevne.


Velkommen!
 
Kontakt meg på e-post: her


"Skal selge selv - trenger råd": her

Telefon: 41 37 60 00